Блог

«Золотий Вік» в Кропивницькому (Кіровограді): відкриття в ТРЦ «DEPO't center» «Золотий Вік» в Кропивницькому (Кіровограді): відкриття в ТРЦ «DEPO't center»

Відкриття кожного ювелірного магазину - визначна подія для компанії. У найбільшому сучасному торгово-розважальному центрі «DEPO't center», урочисто відкритому в Кропивницькому (Кіровограді) за адресою вул. Велика Перспективна, 48, жителі та гості міста зможуть відкрити для себе прекрасний світ ювелірних прикрас.

01 серпня 2016
"Золотий Вік" визнаний кращою мережею магазинів ювелірних виробів 2015 року в Україні

26 квітня в Києві підбили підсумки національної Премії України в сфері роздрібної торгівлі Retail Awards «Вибір споживача». Ювелірна Компанія «Золотий Вік» була визнана кращою в номінації «Мережа магазинів ювелірних виробів».

23 червня 2016
Колекція «Вишиванка» в золоті Колекція «Вишиванка» в золоті

Ювелірний завод «Золотий Вік» створив нову стильну колекцію золотих виробів «Вишиванка». Прикраси з нової колекції гармонійно доповнять ваш образ, будуть оберігати від бід та недуг, привносячи спокій, гармонію та удачу в ваше життя.

31 травня 2016
Відкриття ювелірного магазину Відкриття ювелірного магазину "Золотий Вік" в Боярці

Новий ювелірний магазин "Золотий Вік" відкрився в Боярці, місті Київської області, за адресою вул. Хрещатик, 2б. Всіх відвідувачів чекає широкий асортимент ювелірних прикрас та аксесуарів із золота і срібла, що поєднують в собі класику і новітні тенденції ювелірної моди.

29 травня 2016
Ювелірний магазин «Золотий Вік» в Василькові Ювелірний магазин «Золотий Вік» в Василькові

Ювелірна компанія «Золотий Вік» запрошує жителів Василькова, міста в Київській області, відвідати наш ювелірний магазин за адресою вул. Грушевського, 8/1. Вас чекає багатий вибір ювелірних виробів з золота та срібла з дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням, який здатний задовольнити попит найвимогливіших клієнтів. 

28 травня 2016
Прикраси з перлами Majorica Прикраси з перлами Majorica

В наші дні найвідомішими і ціннішими серед видів штучних перлів являються перли Majorica. Виготовлені виключно на іспанському острові Майорка, ці перлини відрізняються бездоганною якістю і міцністю.

02 травня 2016
Колекція Колекція "Етнічний орнамент"

 Одна з прикмет сучасності - повернення до старослов'янських витоків. Український орнамент, який дійшов до нас в історичних вишивках, завжди був особливою, символічною мовою і ніс велике смислове навантаження. Орнаменти були покликані оберігати людину від ворожості і захищати від біди. Прикраси з нової колекції «Етнічний орнамент» подарують вам красу, привносячи гармонію у ваше життя.

02 травня 2016
Брошки - актуальна прикраса сезону Брошки - актуальна прикраса сезону

Придумати щось нестандартне і сміливе, те, що стане актуальним і задасть тон в модному світі ювелірних прикрас, - ось яку мету ставили перед собою дизайнери, створюючи брошки в цьому сезоні.

02 травня 2016
Кольє з натуральних каменів – тренд сезону 2016 Кольє з натуральних каменів – тренд сезону 2016

Кольє і намиста вважаються одними з кращих жіночих прикрас. Нанизані на нитку каміння-самоцвіти різних форм і розмірів у кожної жінки викликають гаму позитивних емоцій. Це ідеальний аксесуар, тому що їх можна носити в будь-який час року. Ретельно підібрані кольє або намиста підкреслять будь-який стиль одягу, внесуть свою «родзинку» в діловий костюм і додадуть шарму в романтичний образ.

02 травня 2016
Мода і стиль: ювелірні шнурки з золотим замком Мода і стиль: ювелірні шнурки з золотим замком

Одним з найдавніших матеріалів, який використовувався для створення прикрас, є шкіра, вона і зараз дуже популярна у ювелірів. Ще в Давньому Китаї та Індії для носіння кулонів використовували шнурки зі шкіри. Вважалося, що цей матеріал справляє якусь магічну силу на свого господаря, тому талісмани, амулети, обереги найчастіше носили саме на шкіряних шнурках.

02 травня 2016
Тренд сезону: каблучка-браслет або слейв-браслет Тренд сезону: каблучка-браслет або слейв-браслет

Схід - справа тонка і завжди актуальна! Найцікавіша культура і історія цієї частини світу, що зачаровує, приваблюють до себе погляди багатьох відомих дизайнерів і модниць з усього світу. Сьогодні в моді каблучка і браслет на ланцюжку (слейв-браслет).

02 травня 2016
Ювелірні прикраси з чорними фіанітами Ювелірні прикраси з чорними фіанітами

Популярність аксесуарів і прикрас з кольоровими фіанітами різко зросла в останні роки, а особливе місце серед них займає чорний камінь. У ювелірному світі прикраси з чорними фіанітами, мабуть, самі незвичайні і вишукані. Ці вироби мають особливий шарм і додають зовнішності власника особливу таємничість і неповторність, вони зачаровують і приваблюють погляди.

02 травня 2016